Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس تاکید کرد: روز قدس و گرامی داشت آن به معنای استمرار بیداری امت اسلامی و تجدید میثاق با مردم مظلوم فلسطین است. بیاییم دین خود را با تأکید بر وحدت برای آزادی بیت المقدس در روز قدس ادا کنیم.

در بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت به مناسبت روز جهانی قدس آمده است:

 بسم الله الرحمن الرحیم
«سبحان الذی اسری بعبده لیلاٌ من المسجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله»
 

باردیگر آخرین جمعه ماه مبارک رمضان فرا می رسد و امت اسلامی را به یاد روز جهانی قدس می اندازد، روزی که امام خمینی (ره) آن را سرآغازی برای آزادسازی نخستین قبله و سومین حرم شریف مسلمانان و ریشه کن کردن غده سرطانی که استکبار جهانی در قلب امت اسلامی ایجاد کرده است معرفی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
از فرصت استفاده کرده و بر این نکته تأکید می کنیم که فلسطین هم چنان مسئله اصلی جهان اسلام است و روز قدس نیز متعلق به امت اسلامی است و با هدف تجدید پیمان وحدت بین دولت ها و ملت های مسلمان برای مقابله با غاصبان بیت المقدس ایجاد گردید. آنچه برای ما مسلم است این که مردم منطقه و تمام آزادگان جهان نسبت به سه نکته تردید ندارند و متفق القول هستند :اوّل اهمیّت جایگاه فلسطین و ماهیّت بیت المقدس به ویژه مسجد الاقصی نزد پیروان دین اسلام به عنوان اولین قبله و سومّین حرم شریف ؛ و دوّم ماهیّت وجودی رژیم صهیونیستی غاصب به عنوان یک رژیم نژاد پرست آپارتاید ، توسعه طلب و کودک کش که هدف اولیه و روشن این رژیم نابودی فلسطین و فلسطینیان است. و سوّم تثبیت و اجرای طرح منطقه ای با هدف تفرقه افکنی بین امت اسلامی و تضعیف کشورهای عربی و اسلامی است تا هم چنان این دولت های ضعیف، نیازمند و وابسته به قدرت های بزرگ باقی بمانند و اندیشه ی بازگرداندن سرزمین های فلسطینی را از دستور کار خود خارج کنند.
حال که چنین است و همه امّت اسلامی از منتهی الیه غرب تا شرق جهان بر این سه ماهیّت اشاره شده اتفاق نظر دارند آیا کفایت نمی کند که همه به وحدت و یکپارچگی و یکدلی برای رهایی از اشغال و اشغالگری بیندیشیم؟
و امّا روز قدس امسال در مقایسه با روزهای قدس گذشته با یک سری رخدادها و پدیده ای جدید مواجه است که اهمیّت و توجّه به ان را دو چندان می کند و مسئولیّت دوستداران فلسطین را در مواجهه با این پدیده های جدید چند برابر می کند، اوّلین طرح معامله قرن ویکجانبه گرایی ایالات متحده امریکا است.
روی کارآمدن ترامپ و همسویی مطلق او با سران رژیم اشغالگر قدس نقطه  عطفی در قضیه فلسطین به شمار می رود که می توان گفت که اصلی ترین تهدید را متوجّه آینده سرزمین فلسطین کرده است.
رئیس جمهور آمریکا با زیر پا گذاشتن تمام تعهدات بین المللی پیرامون قضیه فلسطین، سلسله اقداماتی را همچون شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل ، انتقال سفارت خود به بیت المقدس، ردّ راه حل دو دولت ، قطع کمک رسانی به آژانس آوارگان فلسطینی (آنروا) ، بستن دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن، به رسمیّت شناختن الحاق بلندی های جولان سوریه به اسرائیل و در نهایت و مهم تر از همه « طرح معامله قرن» به معرض اجرا گذاشته که همه ی آن ها تهدیدات بنیادین و جدی علیه آینده فلسطین و مردم مظلوم آن است. طرح به اصطلاح «صلح برای رفاه» ترامپ موسوم به معامله قرن نه تنها با اصول مبنایی حقوق بین الملل و قطعنامه های بین المللی از جمله 243، 338، 2334 در تعارض است ، بلکه از نظر محتوا نیز تحقیرانه و اهانت آمیز حتی ناقض حقوق حداقلی فلسطینیان است.
این اقدامات رئیس جمهور آمریکا علاوه بر وتوی بسیاری از قطعنامه های حمایت از مردم فلسطین در سازمان ملل و نیز حمایت 3/8 میلیارد دلاری کمک نظامی سالانه به رژیم اسرائیل موجب شده که اکثر دولت ها و ملت های جهان نسبت به حسن نیت آمریکا برای حل و فصل عادلانه قضیه فلسطین شکّ و تردید داشته باشند. براین اساس رژیم صهیونیستی نیز از چنین فرصتی  منتهای سوءاستفاده را نموده با اعمال شیوه های خشن تر و تخریب وآواره کردن بیشتر ساکنان عرب مناطق اشغالی وضعیت جدیدی را برای اشغال بیشتری از سرزمین های فلسطین فراهم آورد.
در چنین فضایی جا دارد از موضع اصولی دولت کویت، مقامات ومجلس الامه که در کنار فلسطین ایستاده و در رویدادهای مرتبط با فلسطین شجاعانه از حقوق این مردم دفاع می کنند تشکر کنیم ، هوشیاری و همدلی بیشتر کشورهای عربی و اسلامی در مواجهه با اقدامات یکجانبه گرانه رئیس جمهور آمریکا امری فوق العاده و ضروری است، متأسفانه شاهد رخداد دیگری تحت عنوان عادی سازی پنهان و مشکوک توسط برخی دولت ها با رژیم اسرائیل هستیم. در شرایطی که فلسطینی ها کرانه و غزه چه دولت خودگردان و چه نیروهای مقاومت به صورت محکم در مقابل ظلم و زور و اقدامات یکجانبه آمریکا ایستاده اند، ظاهراٌ ستون پنجم در صف برخی رهبران کشورهای منطقه فعال است.
مردم فلسطین علی رغم انبوهی از مشکلات و مصیبت ها تصمیم خود را بر ایستادگی تا احقاق حقوق کامل خود گرفته اند.
روز قدس و گرامی داشت آن ولو در شرایط ناشی از ویروس کرونا به معنای استمرار بیداری امت اسلامی و تجدید میثاق با مردم مظلوم فلسطین است. بیاییم دین خود را با تأکید بر وحدت برای آزادی بیت المقدس در روز قدس ادا کنیم .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلسطين بيت المقدس مسجدالاقصي سازمان آزادی بخش فلسطین كويت بیت المقدس امت اسلامی ت اسلامی دولت ها روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی عراق با شعار «طوفان الاقصی؛ آرمان و هویت» با حضور علمای ارشد امت اسلام از داخل و خارج عراق امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در بغداد برگزار شد.

در بیانیه پایانی این کنفرانس آمده است:

«بر اساس آیات شریفه قرآن کریم: أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَٰتَلُونَ بِأَنَّهُمۡ ظُلِمُواْۚ وَإِنَّ ٱللَّهَ عَلَیٰ نَصۡرِهِمۡ لَقَدِیرٌ (آیه ۳۹ حج) به کسانی که جنگ بر آنها تحمیل می‌گردد، اجازۀ جهاد داده شده است؛ زیرا آنها مورد ستم واقع شده‌اند و بی تردید خدا بر یاری آنها کاملاً تواناست.»

«ٱلَّذِینَ أُخۡرِجُواْ مِن دِیَٰرِهِم بِغَیۡرِ حَقٍّ إِلَّآ أَن یَقُولُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُۗ وَلَوۡلَا دَفۡعُ ٱللَّهِ ٱلنَّاسَ بَعۡضَهُم بِبَعۡضٖ لَّهُدِّمَتۡ صَوَٰمِعُ وَبِیَعٞ وَصَلَوَٰتٞ وَمَسَٰجِدُ یُذۡکَرُ فِیهَا ٱسۡمُ ٱللَّهِ کَثِیرٗاۗ وَلَیَنصُرَنَّ ٱللَّهُ مَن یَنصُرُهُۥٓۚ إِنَّ ٱللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ (آیه ۴۰ سوره حج) آنان (ایمان آورندگان در مکّه) که از خانه‌های خود به ناحق رانده شدند [جرمی نداشتند] جز آنکه می‌گفتند: پروردگار ما اللَّه است اگر دفع [شرّ] بعضی از مردم [به وسیلۀ] برخی دیگر از جانب خدا نبود به طور قطع دیرها، کلیساها، کنشت ها و مساجدی که نام خدا در آنها بسیار برده می‌شود، به شدت ویران می‌گردید. قطعاً خدا هر که او را یاری نماید، یاری خواهد کرد؛ چرا که خدا بس توانای پیروزمند است.

و در سایه فتنه‌ها، رنج‌ها و بحران‌هایی که جهان شاهد آن است و در سایه نقض حقوق، کشتار و کوچاندن که مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از آن رنج می‌برند، عملیات طوفان‌الاقصی رخ داد تا وجدان و انسانیت شرافتمندان جهان را فریاد بزند، ظالمان بر ظلم و ستم خود به مردم غزه و فلسطین شدت بخشیده‌اند، و به همین سبب بر علمای امت و اندیشمندان و پیشگامان آنها لازم است که برای کمک به مسئله اصلی و محوری خود ابتکار عمل به خرج داده و از ایستادگی آنها پشتیبانی و برای تحقق وحدت اسلامی که اقتدار، عزت و سربلندی امت اسلام را حفظ می‌کند، تلاش کنند.

شرکت کنندگان در این کنفرانس تأکید کردند که تکلیف واجب همه در برابر رژیم غاصب جنایتکار صهیونیستی، جهاد با تمام ابزارهایی است که در دسترس آنها قرار دارد تا به جنایاتش علیه بی‌گناهان پایان داده شود، هر اندازه بتوان این دشمن را از جنایاتش بازداشت، امکان تحقق آزادی سرزمین غصب شده و قدس مقدس آن وجود دارد و این فتوایی است که هیچیک از مذاهب فقهی و علمایی درباره آن اختلاف ندارند و این وظیفه همه مسلمانان و همه رهبران آنها با هر گرایشی است.

شرکت کنندگان در کنفرانس با تأکید بر طرح وحدت اسلامی و همه ابعاد آن، اعلام کردند که با دولت‌ها و سازمان‌های اسلامی برای تحقق وحدت امت اسلام تلاش و همکاری می‌کنند.

آنان از حمایت مستمر جمهوری اسلامی ایران از محور مقاومت تقدیر کرده و بر حمایت قاطع خود از عملیات «وعده صادق» در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکیدکردند و دفاع را حق و اقدام قهرمانانه‌ای دانستند که برای اولین بار در این مرحله، برای امت اسلام، یک قدرت بازدارندگی اقتدارآفرین محقق کرده تا از مظلوم دفاع کرده و ظلم ظالمان را متوقف نماید.

در ادامه این بیانیه آمده است:

مسئله فلسطین و قدس مسئله‌ای است که جهان اسلام را متحد می‌کند و هرگونه نادیده گرفتن آن و چشم پوشی در قبال جنایاتی که علیه مردم غزه و فلسطین صورت می‌گیرد، ظلم و خیانت به امت اسلام و مسئله سرنوشت ساز آنهاست.

شرکت کنندگان در این کنفرانس همانند وجدان‌های بیدار در تمام جهان بر توقف بمباران و هدف قرار دادن غیرنظامیان و بی‌گناهان در تمام مناطق فلسطین، لغو فوری محاصره تحمیلی علیه نوار غزه، رساندن کمک‌های بشردوستانه از جمله کمک‌های پزشکی، امدادرسانی، آب، برق و سوخت، گشودن فوری راه‌های امن برای رساندن کمک‌های اساسی به نوار غزه و نیز آزادی بازداشت شدگان در زندان‌ها با نظارت سازمان ملل تأکید کردند.

در ادامه بیانیه آمده است:

حمایت سیاسی و رسانه‌ای از مسئله فلسطین، رسواسازی طرح‌های ننگین عادی‌سازی و تبیین خطرات و مضرات و پیامدهای مخرب آن، یک وظیفه دینی و ملی برای هر انسان شریف و غیرتمند است و عادی‌سازی، خیانت به اصول و منشورها و پیمان‌های بین المللی ست.

در این بیانیه تأکید شده است که علما و اندیشمندان جهان اسلام قشر مورد اعتماد و امین در خصوص مسئله فلسطین هستند که مسئولیت تلاش برای تحقق وحدت امت اسلام را برعهده دارند و اینکه مسئله فلسطین را در وجدان فرزندان امت زنده نگه دارند.

شرکت کنندگان در این کنفرانس با اشاره بر ضرورت تلاش برای دفاع از مسئله فلسطین در محافل بین‌المللی و نشان دادن توحش و تجاوزات رژیم صهیونیستی بر لزوم آگاه‌سازی و روشنگری نسل‌های جوان در خصوص اهمیت مسئله فلسطین و علاقه‌مند کردن آنها به فلسطین و دوست داشتن آن به عنوان یک سرزمین اسلامی و تلاش برای برجسته‌سازی جایگاه مسجدالاقصی در فرهنگ امت اسلام تأکیدکردند.

هشدار درباره تفرقه یا تسلیم شدن در برابر نقشه‌های دشمنان امت اسلام برای متفرق و پراکنده کردن مسلمانان و تجزیه کشورهایشان، تلاش برای وحدت و وفاق میان آنها و تأکید بر نابودی پایه‌های برنامه‌های انحرافی و تبیین باطل بودن و خطرات آن برای امت اسلام و بشریت از دیگر مواردی است که در بیانیه پایانی بر آن تأکیدشده است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس در بیانیه خود از دادگاه بین‌المللی کیفری خواستند در خصوص جنایاتی که پس از عملیات طوفان‌الاقصی در فلسطین صورت گرفته و نمونه آشکاری از جنایات جنگی و کشتار دسته‌جمعی و نسل‌کشی و به مثابه شدیدترین موارد نقض حقوق بشر است، تحقیق کند.

این بیانیه می‌افزاید که تنها راه حل ثبات در فلسطین و منطقه، پایان فوری اشغالگری اسرائیل در اراضی فلسطین و توقف دخالت‌های غرب در امور منطقه است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس ضمن تقدیر از تمام ملت‌های بیداری که در مناطق مختلف جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات و تجاوزاتی که رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه آنها اعمال کرده و تظاهرات برگزار کردند از هر تلاشی که در راستای حمایت از مسئله فلسطین و وحدت مسلمانان و بسیج تلاش‌ها برای یاری این مسئله همیشگی باشد، تقدیر کردند.

کد خبر 6100959

دیگر خبرها

  • مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب فلسطین اشغالی
  • اسرائیل تنها بیمارستان رفح را هدف قرار داد
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • هیأت مذاکره‌کننده تل‌آویو در حال بررسی پاسخ حماس است
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی
  • تعطیلی شبکه الجزیره نقض آزادی بیان است
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • جهاد اسلامی اقدام رژیم صهیونیستی در تعطیلی دفتر الجزیره را محکوم کرد